Reserveren lunch

Let op: minimaal 2 dagen van te voren reserveren

Reserveren voor de lunch

  1. Deelnemen aan de arrangementen is voor eigen risico van de deelnemers. Aan Tafel is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade, verlies of ongevallen in welke vorm dan ook.
  2. Duur van de arrangementen is bij benadering, afhankelijk van de samenstelling van de groep.
  3. De vermelde tijden bij de arrangementen zijn, in verband met onze planning, een vaststaand gegeven. Hiervan kan niet worden afgeweken (vanaf 14:00 uur).
  4. Op verzoek kan er een maatwerk- arrangement voor u worden samengesteld. Dit kan extra kosten met zich meebrengen. Speciale verzoeken kunt u opgeven bij opmerkingen.
  5. Bij boeking van een arrangement bij Aan Tafel ontvangt u een e-mail met de bevestiging dat uw aanvraag bij Aan Tafel is binnen gekomen. Indien de gevraagde datum beschikbaar is, ontvangt u een bevestiging dat de door u gevraagde datum beschikbaar is. Indien de datum reeds bezet is nemen we contact met u op om te zoeken naar een alternatief.
  6. Aan Tafel verplicht zich tot het goed verzorgen van het door u geboekte arrangement. Daarbij houden wij rekening met de door u doorgegeven gegevens.
  7. U kunt de boeking kosteloos annuleren tot uiterlijk 24 uur voor boekingsdatum. Wijzigingen in het aantal personen kunt u doorgeven tot uiterlijk 24 uur voor boekingsdatum. Wijzigingen op de dag van reservering kunnen niet meer door ons worden verwerkt, wij berekenen dan het aantal bij ons opgegeven personen.

Let op!
Tijdens het hoogseizoen (juli, augustus en september), is het wegens de grote drukte helaas niet mogelijk een high tea te reserveren. Vanaf de eerste week van oktober is dit weer mogelijk.

Een tafel reserveren voor de lunch kan het hele jaar door.

MENU